Ferry Goes Thailand

Door: Ferryh

Blijf op de hoogte en volg Ferry

22 Januari 2007 | Nederland, Rotterdam

Beste TFT-kijkbuis kindertjes,

Ik ben Ferry en ik ga voor het eerst einde dit jaar (ergens in November 2007) op vakantie naar een verre bestemming, Thailand en Maleisië en misschien Singapore....

Ik moet erg veel gaan regelen wil ik het allemaal vlekkeloos laten verlopen.

Ik wil in ieder geval geen normale vakantie (zon zee en strand) maar ik wil echt een reis gaan maken van stad naar dorp naar eiland ..

Nou ik heb eens leuk gekeken in een HI Hostel gids van me werk en toch al wat leuks gevonden qua reis mogelijkheden...

even de zaakjes op een rijtje dus:

- http://www.stayokay.com (das onderdeel van mijn werk, met deze organisatie krijg je korting in diverse hostels wereldwijd dus ook Thailand. )

Die moet ik dus even laten printen (de pas dan) op me werk! ha ha altijd handig dus..

In Thailand zijn dus best wel veel Hostels,
6 alleen al in Bangkok.

Bangkok wil ik dus mijn reis naar het onbekende gaan beginnen.

Even wat meer over Bangkok dus :
Info Site : http://wikitravel.org/en/Bangkok

Erna wil ik naar Phuket of Krabi en/of naar 1 van de eilanden Koh Samui, Koh Chang en Koh Pha-Ngan, indien dat mogelijk is uiteraard, helaas is 4 weken max (vrij van me werk dus) te weinig...

Maar goed we laten de pret erdoor niet bederven natuurlijk.

Ik ga alles helemaal uitstippelen,
zo zat ik namelijk te denken om bijvoorbeeld van Amsterdam naar Bangkok te vliegen en misschien indien mogelijk dus van Singapore naar Amsterdam terug.. zo win ik tijd en kan ik meer zien !

Kortom heel erg veel uitzoeken dus..

Wie o wie heeft hier misschien wat meer ervaring in? of heeft toevallig net die informatie of kennis en wil deze delen??

je kan altijd reageren uiteraard...

Binnenkort meer over :

"Ferry Goes Thailand"

Ferry

• 22 Januari 2007 - 21:45

Ilse:

leuk hoor fer.. tussen al die pinda,s ahahah

• 22 Januari 2007 - 21:47

Ferryh:

haha Jah , zal wel chocolade meenemen dan maar he.. kan ik Pinda Rotsjes maken! :)

• 24 Januari 2007 - 20:52

Robert:

Vergeet de Full Moon party niet op Kho phangan!!!!!!!!!!

Baadharen van 10 cm in de tuk-tuk (deze begrijp je pas als je er bent geweest)

Ga ervoor Fer

Robert

• 24 Januari 2007 - 20:58

Ferryh:

hey Rob, Thanks!

Zal eens kijken hoe ik het best mijn route kan berekenen.. :)

misschien dat ik je hulp nog wel nodig heb hoor ;)

aangezien jij er allemaal geweest ben!